Star-Rengas Oy

Pääkaupunkiseudulla toimiva, yksityinen rengasalan erikoisliike. Löydät meidät osoitteesta Porttisuontie 11, Vantaan Ikean vieressä Porttipuiston yritysalueella. Liikkeessämme on mittava vanne- ja rengasvalikoima sekä ammattitaitoinen pitkään alalla ollut henkilökunta. Palvelemme myös raskasta kalustoa.

Star-Rengas Oy - Sinun tähtesi liikenteessä

Star-Rengas Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva renkaiden ja alumiinivanteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Toimipisteemme sijaitsee aitiopaikalla,  Kehä III:n ja Lahdenväylän risteyksessä, aivan Vantaan Ikean kupeessa.  Liikkeessämme on mittava vanne-ja rengasvalikoima sekä ammattitaitoinen, pitkään alalla ollut henkilökunta. Valikoimaamme kuuluvat henkilö-ja pakettiautojen sekä maastureiden renkaat, alumiini- ja teräsvanteet ja niihin liittyvät oheistarvikkeet sekä asennuspalvelut. Säädämme myös autojen ohjauskulmat, uudella 3D laitteistolla. Kauttamme hoituvat tilaustavarana myös moottoripyörien renkaat. Porttipuistossa palvelemme myös raskasta kalustoa sekä kausisäilytysasiakkaita, joita on tällä hetkellä jo yli 1000.

Olemme yksityinen ja ketjuuntumaton rengasalan perheyritys, jota sisarukset Johanna ja Jude Nirkko pyörittävät. Panostamme hyvään ja joustavaan asiakaspalveluun, asiakkaan erikoistoiveet huomioon ottaen. Pyrimme tarjoamaan ratkaisun kaikkiin rengastarpeisiinne sekä niitä koskeviin kysymyksiin, vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Tervetuloa paikanpäälle hakemaan yksilöity tarjous renkaista ja vanteista. 

Meillä on kahvipannu kuumana joka päivä! 

Johanna ja Jude Nirkko