Rengashotelli

Star-Renkaan rengashotellisa renkaat säilötään asianmukaisesti, pestään ennen varastointia ja niiden kunto tarkastetaan ammattilaisen toimesta aina ennen allelaittoa ja uuden kauden alkua.

Rengashotellissa säilytyksessä olevat renkaat vaihdetaan alle ajanvarauksella. Varaathan asennusajan joko puhelimitse p. 0207 558331 tai sähköisen ajanvarauskalenterin kautta. Sähköinen ajanvaraus on käytössäsi ympäri vuorokauden. Kalenterista ei voi varata aikaa pelkkään allevaihtoon (takakontissa oleville renkaille), tai uusien renkaiden hankintaan liittyvään asennukseen. 

Ajanvarausohje:

  • Klikkaa Siirry ajanvaraukseen palkkia
  • Syötä autosi rekisterinumero hakukenttään
  • Valitse autosi mukainen asennuspaikka HENKILÖAUTOPAIKKA 1 - HENKILÖAUTOPAIKKA 2 tai mikäli autosi on pakettiauto valitse PAKETTIAUTOPAIKKA 3.  Molemmille henkilöautonostureille  on "oma kalenteri". Jos sopivaa aikaa ei löydy, katso toisen myös vaihtopaikan ehdottamat ajat.
  • Syötä yhteystietosi

Kun tulet renkaidenvaihtoon, muista ottaa mukaan:

Pultit/mutterit ja mahdolliset soviterenkaat, sekä lukkopultin avain!

Star-Rengas Oy
Rengashotelli - 0207 558 331

Siirry ajanvaraukseen

Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Varaamme oikeuden velottaa myöhemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista renkaanvaihdon hinnan (40€). Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, soita Rengashotellin asiakaspalveluun p. 0207 558 331 (ark: 8-17, la: 10-14)

Kausisäilytyshinnasto 2019

Pronssi

Henkilöautot: 100,00 €
Pakut / maasturit: 120,00 €
Sisältö: Säilytys
Vakuutus
Allelaitto
Kuntotarkastus
Koneellinen pesu


Kulta

Henkilöautot: 150,00 €
Pakut / maasturit: 170,00 €
Sisältö: Säilytys
Vakuutus
Allelaitto
Kuntotarkastus
Käsinpesu
Tasapainotus

Hinnat sis. ALV 24% ja tarkoittavat yhtä säilytyskautta (kesäkausi tai talvikausi). Veloitamme säilytyskauden maksun aina noudon yhteydessä, eli takautuvasti. 

* Mikäli renkaita ei noudeta 2 kk:n kuluessa säilytyskauden päättymisestä, tai sopimusta uusita, voi Star-Rengas Oy renkaiden omistajaa kuulematta myydä säilöön jätetyt renkaat parhaaksi katsomallaan tavalla, säilytyskulujen kattamiseksi. 
Kesäkausi 1.3 - 30.11 / Talvikausi 1.10 - 31.5